top of page

De Luisterkind- Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

De Luisterkind Methode is een methode waarbij op een zeer liefdevolle manier geluisterd wordt naar de diepere laag van jezelf of van jouw kind. Deze laag gaat voorbij de angsten, gedachten en beperkende overtuigingen. In een afstemming ga ik op afstand, dus in de energie met jou of je kindje in gesprek. Het fijne aan Luisterkind is dat er geen ontmoeting nodig is en dus geen reistijd. Dat de afstemming niet gebonden is aan plaats of tijd. De Luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik luister en verwoord eigenlijk alleen wat ik uit de energie oppik. Vervolgens zet ik dat op papier en stuur je de afstemming via de mail. Na het lezen van een afstemming is er meestal opluchting, soms duurt het een tijdje en heeft de afstemming tijd nodig om een plekje te krijgen. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

JIJ BENT ZELF AAN HET WOORD

Het geeft je een goed gevoel, dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Daardoor heb je na de afstemming ook bijna altijd een gevoel van herkenning en kunnen er veranderingen van binnenuit ontstaan. Ik ben een luisterend oor en help je om de antwoorden uit jezelf naar boven te krijgen. Uiteindelijk geef jijzelf de antwoorden en inzichten via je onderbewustzijn. Jij bent degene die in de Luisterkind-afstemming aan het woord is, niet ik.

Aan de slag

Het kan zijn dat de afstemming als een soort verademing binnenkomt en er al wat problemen zijn opgelost. Maar het is niet altijd zo dat alle problemen direct verholpen zijn. Vaak wordt er inspanning gevraagd, een andere benadering, meer overleg, een andere vorm van communicatie etc. Het is van belang dat jij of de aanvrager van een afstemming op een kind met de inzichten en handvatten uit de afstemming, serieus aan het werk willen. Soms is de afstemming ‘pittig’ qua emoties en wijst het kind echt naar de ouders als oorzaak van hun ‘problemen’, of wijs je zelf naar bijv. je partner als oorzaak. Geef het de tijd, niet alles kan van de een op de andere dag anders zijn. Wanneer je bereid bent om ermee aan de slag te gaan, zie je al snel wederzijds begrip ontstaan en kan de verandering zich al snel laten zien. Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de Luisterkind-afstemming en de gevonden oplossingen, is het belangrijk om daarmee aan het werk te gaan. Het is te allen tijde aan jou wat je ermee doet.

 

 

Advies

Soms hebben oplossingen een langere adem en inzet nodig. Neem de tijd om de afstemming goed op je in te laten werken. Ga dan aan de slag met de inzichten en handvatten die naar voren gekomen zijn. Liefdevolle aandacht is de eerste stap naar verbetering van het welzijn van je kind en jezelf. De vervolgstappen zijn aan jou/ jullie. 

Soms kan professionele hulp nodig zijn.

IK ben géén dokter of psycholoog, ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ga bij twijfel over je gezondheid altijd eerst naar de huisarts...

Luisterkind-Methode

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 ikluisterzuiverenzacht.com door Karin Sanders KVK ​​77129091

illustratie3.png
illustratie3.png
bottom of page