top of page

Wat is een Luisterkind-afstemming

Wat is een Luisterkind-afstemming?

 

De Luisterkind-Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

Een Luisterkind-afstemming is eigenlijk niets anders dan afstemmen in energie op een ander mens en met zachtheid en oordeelloosheid luisteren naar wat de ander met innerlijke stem aan jou vertelt.  We kijken met de Luisterkind Methode naar de pure mens. Hiervoor passeren we het hoofd en schakelen direct door naar een diepere laag, het gevoel, de ziel, de innerlijke mens, net hoe je het zelf noemen wilt.  Daar liggen alle antwoorden op vragen, angsten en twijfels. Tijdens een afstemming maak ik op afstand via de energie contact met jou of je kind. Ik schrijf op wat je me wilt zeggen. Soms verteld iemand alleen in woorden, soms in beelden of in een vraag- antwoord- dialoog. Jouw onderbewuste bepaalt en ik volg. Samengaan we in gesprek en neem ik de vragen mee die je me vooraf gegeven hebt. Ik geef alles zo duidelijk mogelijk weer en stel vragen om tot inzichten, handvatten of oplossingen te komen waar jij verder mee kunt. Soms lossen er al dingen op in de energie, maar niet altijd en dan moet je zelf aan de slag.Wat je zoekt, zit al in jou! Ik wil je graag helpen door met geduld en respect naar je te luisteren op een zuivere zachte manier.

Luisterkind is er voor iedereen en op ieder vlak toepasbaar. Door op afstand en zonder oordeel naar iemand te luisteren op een andere laag in het bewustzijn. Deze diepere laag is puur, wijs en onbevooroordeeld. Je mag vertellen over obstakels van nu, vroeger of zelfs in andere tijden. Ik vraag, jij vertelt en ik luister! Door de antwoorden te verwoorden, geeft de aanvrager dus zelf de antwoorden op de oorzaak van zijn of haar blokkades. Kinderen en volwassenen krijgen op die manier op diep niveau een stem. Ze voelen zich gezien en gehoord. Samen komen we tot inzichten en handreikingen waarmee je na de afstemming weer verder kunt op jouw pad door het leven. Iedereen is uniek. Alle antwoorden op persoonlijke vragen en problemen zijn uniek. De enige die het antwoord op blokkades bij zich draagt, ben je zelf.

Een Luisterkind-afstemming is een afstemming volgens de Luisterkind Methode. Het contact wordt gemaakt op zielsniveau in de energie, (van hart tot hart) dat is de laag waar alle antwoorden liggen, maar waar niet iedereen bij kan of wil komen. Ik luister naar wat je onderbewustzijn (de ziel) wil vertellen en schrijf dat op. Geen invulling, geen goed advies, puur wat je te vertellen hebt. Dit contact wordt gemaakt via een foto, de naam en achternaam van de persoon op de foto, samen met de geboortedatum. De afstemming wordt verzonden via de mail, zodat je kunt nalezen, wat er gezegd en wat er gedaan is.

Het is een methode om met een kind of een volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk is een positieve verandering door te zetten.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 ikluisterzuiverenzacht.com door Karin Sanders - KVK ​​77129091 

bottom of page