top of page
karin fotogoed.jpg

Over mij

Ik wil me graag voorstellen:

Ik ben Karin Sanders-Koelemans, ben gelukkig getrouwd en heb 2 fantastische kinderen. Ik werk met veel plezier parttime in een gezellige tandartspraktijk. Ben graag creatief bezig. Geniet van yoga en meditatie en wandel graag. Ik heb ontwikkelingswerk in Nepal gedaan wat echt fantastisch was en me enthousiast heeft gemaakt om verre landen te bezoeken en andere culturen te ontdekken. Ik heb een nuchtere kijk op het leven en sta met beide voeten stevig op de grond.

Ik word heel blij van even niks doen en in stilte te gaan. 

Kortom ik geniet van elke dag met volle teugen. Toch kwam er door de jaren heen steeds een bepaalde onrust in me opborrelen en vroeg ik me af waar het vandaan kwam en wat ik er mee aan moest. Ik heb workshops met energiewerk gevolgd, wat goed voelde maar me toch niet helemaal de voldoening en de rust gaf die ik zocht. 

Tot de opleiding Luisterkindwerker op mijn pad kwam….

Ik ben heel erg enthousiast en blij dat ik op deze manier kinderen, volwassenen en gezinnen met de Luisterkind Methode mag helpen en inzichten kan geven. Dat ik een luisterend oor mag zijn, via het onderbewuste in gesprek mag gaan met de persoon die antwoorden wil op zijn vragen, problemen, onzekerheden in zijn of haar leven. Ik vind het fantastisch dat ik als Luisterkindwerker bij kan dragen aan een positieve verandering in het leven van een ander. Dat ik zonder dat het hoofd zich ermee bemoeit de overtuigingen en blokkades naar de oppervlakte mag brengen. Een hele mooie methode zonder belasting voor ouder en kind, waarbij grote stappen gezet kunnen worden. Fijn om dat op een zuivere en zachte manier te doen. 

Nu ik de rust en mijn passie heb gevonden wil ik dat graag delen, omdat iedereen het verdient om gelukkig te zijn. Ben je benieuwd naar wat jezelf te vertellen hebt of wat je kindje graag kwijt wil? Of voel je de noodzaak dat er iets moet veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vol enthousiasme en overgave wil ik graag een stukje bijdrage aan een fijn leven voor iedereen, want iedereen verdient het om prettig in het leven te staan.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 ikluisterzuiverenzacht.com door Karin Sanders - KVK ​​77129091 

website logo 2.png
bottom of page