top of page

Wanneer een afstemming aanvragen?

Je kunt een Luisterkind-afstemming aanvragen als je inzicht wil krijgen op vraagstukken en problemen in je leven. Als je voelt dat er iets niet lekker zit. Je kunt een Luisterkind-afstemming ook inzetten voor het beter begrijpen van je kind of een persoon die (op dit moment) zelf niet goed kan verwoorden waar hij of zij vastloopt of wat hij of zij nodig heeft. (Mensen met beperkingen). Voor alle afstemmingen geldt dat er toestemming moet zijn van de persoon zelf of als dat niet kan, toestemming van iemand die dicht bij deze persoon staat. Kinderen vanaf 10 jaar, moeten zelf toestemming geven.

Voor kinderen… omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is nog te jong of kan simpelweg niet benoemen wat er aan de hand is. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden. Dus loop je vast met je kind, zit je met je handen in het haar en heb je al van alles geprobeerd en zie je het niet meer zitten. Dan is dit het juiste moment om een afstemming aan te vragen. Laat mij kijken wat je kind mij te vertellen heeft, wat er in de energie op te lossen is en waar ik handvatten kan geven zodat je kind zich weer lekker in zijn of haar vel kan gaan voelen.

Is jouw kind:

Erg onrustig, huilerig, lusteloos en onzeker?

Angstig, overgevoelig, vol woede of vermoeid?

Slechte eter- slaper, dromer, bedplasser?

Door Luisterkind wordt de aandacht van de kinderen met een diagnose… labeltje (rugzakje) afgebracht en de kwaliteiten en krachten van het kind juist naar voren gehaald.

Voor kinderen

lotteillustratie1.png

Voor volwassenen… omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Laat mij via een afstemming je helpen de weg weer vrij te maken of inzichten te geven zodat je weer een stapje verder kunt komen in je leven. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft… 

Voor volwassenen 

Ben jij:

Onrustig en zit je niet lekker in je vel?

Loop je vast in je leven en heb je behoefte aan meer inzicht in jezelf?

Heb je klachten, angsten, blokkades of voel je je moe en uitgeput?

illustratie4.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 ikluisterzuiverenzacht.com door Karin Sanders - KVK ​​77129091 

bottom of page